Jeg vil ha barn

Hverdag, Personlig

Idag hadde jeg alarmen på 05.35, men våknet 05.00. Planen var at jeg skulle ta bilder av soloppgangen. Det ble ganske vanskelig, for det var ingen soloppgang. Det var så tåkete at alle fjellene vi så i går, var borte idag.

Jeg skulle gjerne sovet videre, men det er ikke alltid så lett når man først er våken. Noen ganger når jeg synes det er slitsomt å ha sovet lite, tenker jeg på dem som har småbarn som forstyrrer nattesøvnen. Da kan man vel begynne å snakke om lite søvn.

DSC_0006 (3).JPG
Jeg kan ikke huske sist jeg dusjet uten musikk. Her er mitt forsøk på å øke volumet fra høyttaleren på mobilen. Det fungerte ganske bra.

DSC_0011 (2)
Gjengen i farta! Oppgavene vi har som studenter er å registrere folk, registrere etterutdanningpoeng, informere og ellers hjelpe til der det trengs. I mellom slaga får vi se foredrag om det passer seg.

DSC_0022 (3)
Hotellet vi bor på er Scandic Seilet. De vant i 2017 pris for landets beste frokost, og jeg skjønner hvorfor. Vi får også servering så og si hele dagen.

DSC_0027 (2)
Fine Siril som skal ha baby ❤ Blir helt ærlig verpesjuk av å henge med henne. Jeg vil så gjerne ha barn en dag! En dag om noen år forsåvidt, he he.

Videre i kveld skal jeg bare slappe av på hotellet. Ha en god fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s