Best i hele verden

Følelser, Personlig

DSC_0004 (2).JPG
Jeg setter så stor pris gode samtaler. Dere vet sånne samtaler som stimulerer hodet og gir ny innsikt? For meg er det superviktig. Som oftest er det folk rundt meg jeg går til om jeg trenger litt inspirasjon i livet.

DSC_0055 (2)
Det er et par mennesker i livet mitt som jeg har de aller beste samtalene med. I går fikk jeg noen timer med bestekompisen min igjen. Vi har kjent hverandre i to år snart og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde vært den jeg er i dag uten han. Vi har vokst så mye sammen.

DSC_0060 (5).JPGFremdeles føler jeg meg selvfølgelig ikke voksen, gjør man noen gang det? Jeg har stor tro på at man egentlig aldri føler seg slik man så på voksne som barn. Å være voksen betyr jo ikke at man ikke at man aldri er usikker eller aldri opplever noe som vondt. Å være voksen betyr bare at man bedre vet hvordan man skal takle nedturer, før man kommer seg videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s