Hva har jeg drevet med?

Hverdag

De siste månedene har det skjedd så mye. Jeg synes helt ærlig det er veldig vanskelig å slappe av, men det hadde jeg virkelig behov for etter Moldeturen og alt annet som har skjedd. Det eneste jeg har gjort de siste dagene er å slappe av, trene samt å jobbe med skole. Jeg har begynt på noen innlegg til bloggen, men de tar litt tid å skrive og det har ikke vært første prioritet om dagen. Er det noe spesielt dere vil lese om?

DSC_0007Hvis det er interessant å lese for folk så kan jeg jo fortelle at den første eksamen jeg har er på onsdag i farmakologi og patologi. Optikere er jo helsepersonell, så da må vi naturligvis kunne noe om det.

Håper alle har det fint og får nytt litt sol tross eksamenstid!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s