Voksenliv og alderdom

Mentalitet, Personlig

Her en dag satt jeg og så på leiligheter på Finn.no. Jeg drømte meg bort i mye fint interiør, det er noe av det beste jeg vet. Det er så fascinerende å tenke på hvordan omgivelsene påvirker oss, hvordan ulike bosted får oss til å føle ulikt.

Noen ganger føler jeg meg eldre enn det livssituasjonen min tillater meg å være, om det gir mening? Jeg er klar for “voksenlivet”, men det har jeg egentlig vært lenge. Av en eller annen grunn kom jeg til å tenke på hva jeg tror vil se tilbake på når jeg blir gammel. Hva er egentlig viktig? Hva husker man av livet man har levd?

DSC_0009 (2)Jeg ønsker å se tilbake og føle jeg har tatt vare på meg selv. Jeg ønsker at helsen min er god gjennom hele livet, at jeg spiser sunt og trener regelmessig. Jeg vil ta vare på den mentale helsen min, uttrykke følelser og gjøre det som er godt for meg.

Jeg ønsker å se tilbake og se at jeg har vært snill, tatt vare på dem rundt meg, lyttet og spredd glede. Hva er livet uten mennesker rundt seg? Gode relasjoner betyr så mye, og godhet kommer ofte tilbake til en selv.

DSC_0023 (2).JPGJeg ønsker å se tilbake og føle at jeg har opplevd verden. Å reise er noe jeg virkelig setter pris på og jeg håper jeg får mange muligheter til det.

Jeg ønsker å se tilbake og tenke at jeg har grepet mulighetene jeg er gitt. Flaks har jeg lært at er forberedelse som møter mulighet. Jeg ville tørre å ta sjanser for å oppleve og erfare, både når det kommer til karrière og privatliv.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s